دانشکده تغذیه و علوم غذایی زمانبندی مصرف پروتئین و تأثیر آن بر عضلهسازی 1404/08/10 دانشکده تغذیه و علوم غذایی نقش آنتیاکسیدانها در حفظ سلامت بدن 1404/08/10 دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزاری کارگاه ایدهپردازی شرکت لبنیاتی رامک و دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1404/08/05 دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزاری مراسم باشکوه رویش در دانشکده با حضور اعضای هیئت علمی و دانشجویان 1404/08/05 دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزاری مسابقات هفته تربیتبدنی و ورزش در دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1404/07/30 دانشکده تغذیه و علوم غذایی کوئرسیتین: یک فلانوئید پرکاربرد با پتانسیل ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی 1404/07/29 دانشکده تغذیه و علوم غذایی پیشگیری از آلودگیهای متقاطع در آشپزخانه 1404/07/29 دانشکده تغذیه و علوم غذایی انتخاب شایسته دکتر مصلینژاد بهعنوان عضو هیئتمدیره نظام پزشکی شیراز 1404/07/29 دانشکده تغذیه و علوم غذایی انتشار سی و ششمین شماره مجله بین المللی علوم تغذیه IJNS 1404/07/21 دانشکده تغذیه و علوم غذایی چگونه جدول حقایق تغذیه ای روی بسته بندی مواد غذایی را بخوانیم 1404/07/21
دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزاری کارگاه ایدهپردازی شرکت لبنیاتی رامک و دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1404/08/05
دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزاری مراسم باشکوه رویش در دانشکده با حضور اعضای هیئت علمی و دانشجویان 1404/08/05
دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزاری مسابقات هفته تربیتبدنی و ورزش در دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1404/07/30
دانشکده تغذیه و علوم غذایی کوئرسیتین: یک فلانوئید پرکاربرد با پتانسیل ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی 1404/07/29
دانشکده تغذیه و علوم غذایی انتخاب شایسته دکتر مصلینژاد بهعنوان عضو هیئتمدیره نظام پزشکی شیراز 1404/07/29